HYRA ELLER KÖPA?

HYRA BOSTAD

Bostadsobjekten i London kommer och går snabbt, så därför har vi en stor fördel av att ha kontinuerlig kontakt med mäklare och privata bostadsägare för att hela tiden vara uppdaterade på vad som finns på marknaden. Att hitta rätt bostad är oftast tidskrävande eftersom mycket av det som presenteras på internet inte alls stämmer med verkligheten. Därför sparar ni tid och pengar genom att vi tittar på allt som finns ute på marknaden som stämmer överens med era önskemål.

När vi sen sållat ut de objekten som vi tycker stämmer in på er beskrivning, kommer ni över till London för att få bostadsvisningar och guidade turer i de områden vi kommit överens om. Ni får då också ett informationshäfte som beskriver allt man behöver veta för att bo i London.

Så snart ni har bestämt er för det objekt som bäst möter era krav tar vi hand om förhandlingen samt läser igenom kontraktet för att se till att det är i bästa intresse för er. Fastighetsmäklaren representerar och förhandlar för hyresvärden och vi representerar er med kvalificerad erfarenhet, så ni kan känna er trygga ända tills ni har nycklarna till ert nya hem i handen.

Vi arrangerar för incheckning, registrering för lokala skatter (s.k. council tax) samt för el, gas och vatten. Ni kommer dessutom få en checklista som berättar allt ni behöver förbereda inför flytten.

KÖPA BOSTAD

När det gäller att köpa bostad i London, är vi med under hela processen som inkluderar sökning, förhandsvisningar, visningar med er, förhandlingar, kontraktsarbete (exchange och completion)”.

Eftersom vi oftast får information innan bostäderna kommer ut på marknaden har vi chans att hjälpa er att göra en riktigt bra affär.  Vi vet också var du gör den bästa investeringen och vad som är viktigt att titta på innan man bestämmer sig.

Vårt samarbete med de bästa besiktingsmännen och juristerna gör att ni kan känna er helt trygga genom hela processen.

 

Vad som imponerade oss mest var hur effektivt

Anna-Karin och Cecilia ”läste av” våra behov och översatte dessa till konkreta förslag och visningar.

Nu är vi lyckliga hyresgäster i en lägenhet som

passar oss utmärkt.

 AC Relocation | 3 Brook Gardens SW13 0LY London |  Telephone +44 7786 098881 | +44 7748 408630 | e-mail: info@acrelocation.com