VARFÖR  VÄLJER  MAN  AC RELOCATION?

LITET OCH HÄNGIVET TEAM – Vi, ägarna av AC Relocation Anna-Karin Nilehn och Cecilia Bressen Marthinsson är tillgängliga 24/7 365 dagar om året. Vi år båda involverade i allt vad som händer med Er som kund och vi kan garantera att vi alltid är tillgängliga.

PERSONLIGT ENGAGEMANG – Vi utvecklar nära relationer som varar länge med våra kunder, vi erbjuder personlig service som är anpassad till era personliga behov. Från det första telefonsamtalet till flera år senare är vi fortfarande i kontakt med våra kunder som en hjälpande hand. Vårt mål är se till att ni snabbt och smidigt kommer in i er nya miljö. Vi är med er på hela resan in i ert nya liv här i London.

360 GRADERS SERVICE –  Vi stoppar inte med att finna ert nya hem, vi delar med oss av vår kunskap om lämpliga skolor, banker, sport- och hälsoklubbar, läkarvård, hantverkare osv.

BETALNING NÄR AFFÄREN ÄR KLAR OCH INGA DOLDA KOSTNADER – Många av våra konkurrenter har en extra taxa för allt som tillkommer. Vi fakturerar en månadshyra vid uthyrning och en fast procentenhet vid köp. Vi tar inga extra kostander för vår tid och service.

KUNSKAP OCH ERFARENHET –  Vi är två svenskor som har bott runt om i världen och i London sedan 2002. Vi har därför stor kunskap av att bo utomlands och vi kan dela med oss av våra ovärdeliga erfarenheter för att spara tid och pengar och att göra allt mer effektivt för er.

VÅRT NÄTVERK – Vi har ett stort nätverk av fastighetsägare och mäklare i hela Londonregionen som håller oss personligen informerade om objekten innan de landar på nätet både vad gäller köp och uthyrning. Konkurrensen på marknaden är oerhört tuff och det gäller hela tiden att ligga ett steg före i processen.

 

 

 

AC har ett engagemang långt utöver

vad man kan förvänta sig

 AC Relocation | 3 Brook Gardens SW13 0LY London |  Telephone +44 7786 098881 | +44 7748 408630 | e-mail: info@acrelocation.com